Meer over GrenzenLos

Visie
In onze Knowledge and Information Economy wordt het economische – en culturele samenspel tussen de aangrenzende regio’s van Nederland en Duitsland steeds groter en is er duidelijke behoefte meer te weten van elkaar. Maar ook hoe we wederzijds van elkaar kunnen profiteren. Daarom is het belangrijk informatiestromen te verbeteren, zodat contacten, samenwerking en zakelijke belangen over en weer gestimuleerd worden en waardevolle (kennis)uitwisselingen kunnen plaatsvinden. Resultaat? Meer welzijn en welvaart voor iedereen!

Missie
GrenzenLos wil het tweetalige informatiekanaal zijn dat grensoverschrijdend informeert en inspireert. Zodat je weet wat er gaande is en welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor de grensregio. GrenzenLos wil niet alleen je hoofd bereiken, maar ook je hart. Door niet aandacht voor de prachtige streken, die zich uitstreken over het oosten van Nederland en het westen van Duitsland, maar ook over het veelzijdige aanbod aan cultuur, vrijetijd, werkgelegenheid en zakendoen.

Deze grensoverschrijdende ‘Inspiratie– en Informatie Bron’ over leven, wonen en werken voor bewoners, bezoekers en bedrijven in de grensstreken van Duitsland en Nederland, helpt je te vinden wat je zoekt. GrenzenLos toch!?