Meer over GrenzenLos

In onze Knowledge and Information Economy wordt het economische – en culturele samenspel tussen de aangrenzende regio’s van Nederland en Duitsland steeds groter. Er is een duidelijke behoefte meer te weten van elkaar en meer van elkaar te kunnen profiteren.

Om dat te bereiken is het belangrijk grensoverschrijdende informatiestromen te verbeteren. Gevolg? Meer contacten, meer samenwerking en meer zakelijke belangen over en weer. Resultaat? Meer welzijn en welvaart voor iedereen!

GrenzenLos wil het informatiekanaal zijn dat grensoverschrijdend informeert over het Nederlands-Duitse grensgebied. Zodat je weet wat er gaande is en welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor de grensregio.

GrenzenLos wil niet alleen je hoofd bereiken, maar ook je hart.

Dat gebeurt door te informeren over het veelzijdige aanbod aan cultuur, vrije tijd, werkgelegenheid en ondernemen. En door aandacht voor de prachtige gebieden in het oosten van Nederland en het westen van Duitsland.

Dit is de grensoverschrijdende ‘Inspiratie– en Informatie Gids’ over leven, wonen en werken voor bewoners, bezoekers en bedrijven in de grensstreken van Duitsland en Nederland. En deze gids helpt je te vinden wat je zoekt. GrenzenLos toch!?